Η εταιρεία

Η εταιρία ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ιδρύθηκε σαν οικογενειακή επιχείρηση πριν από 50 χρόνια στην οδό Μοναστηρίου, όπου λειτουργεί ως σήμερα με είδη ένδυσης – υπόδησης Στρατού, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και λοιπών Σωμάτων ασφαλείας.  Συμπεριλαμβάνονται είδη εργασίας και προστασίας Εργαζομένων, είδη camping, ορειβασίας και επιβίωσης.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στρατιωτικών και αστυνομικών ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Εκτός από την εισαγωγή ειδών, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις, για την αποκλειστική παραγωγή σε φόρμες εργασίας και υποδημάτων για τους εργαζομένους μεγάλων μονάδων όπως η Φίλκεραμ-Johnson, η Coca-Cola και τα κρασιά Τσάνταλη. Επίσης, εφοδιάζει πολλές επιχειρήσεις όπως συνεργεία αυτοκινήτων, συνεργεία καθαρισμού, εταιρείες Security, κατασκευαστικές εταιρείες (Μετρό Θεσσαλονίκης) και βιοτεχνίες.

Με την εμπειρία ετών που διαθέτει, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες να παραγγείλουν επώνυμα προϊόντα μέσω της σελίδας αυτής, διατηρώντας τις τιμές πάντα προσιτές όπως μπορεί και γνωρίζει.


 

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αγορές άνω των 150 ευρώ

 

Ασφαλείς Αγορές

Αγορές χωρίς κάρτα!

 

Ειδικές Τιμές

Σε συλλόγους, ομάδες & σωματεία.

 

Κεντάμε

Οποιαδήποτε στάμπα της επιλογής σας!